從抱朴子葛洪神仙論述,得知西王母是九靈真仙母,簡單的說就是生我們靈魂的靈魂母娘。是蘊靈造物的母娘,基於此,靈學母法無限寬廣。遂開創母娘靈神學院。
Ge Hong Bao Pu discussed from the gods, that the West Queen Mother wasthe spirit mother, simply put, is the mother of our souls . The mother of all creature, based on this, the spirituality study infinitely wide. Then create a Mu Niang Spirit Seminary.
創作者介紹
創作者 台灣崑崙山泓師父 的頭像
台灣崑崙山泓師父

崑崙山瑤池宮王母娘娘瑤池金母靈修啟靈通靈台灣嘉義中埔中崙

台灣崑崙山泓師父 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()